• LB
  • Kontaktujte nás +421 917 886 950, +421 948 765 767
  • LB
  • email: info-ZVNC-lbreality.sk
NA PREDAJ priestranný nízko-energetický 4-izbový rodinný dom, SOLÁRNE PANELY, TEPELNÉ ČERPADLO, pozemok 343 m2, obec ROVINKA.
Cena:
380 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Rovinka
Ulica: Astrová
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: novostavba
Počet izieb: 0
Úžitková plocha: 138 m2
Plocha pozemku: 343 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:áno
Vyhradené parkovanie:nie
 
ID inzerátu: 447

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Rožná stavba dvojpodlažného rodinného domu v radovej zástavbe s priestranným pozemkom o rozlohe 343 m2 bola skolaudovaná v roku 2008, nachádza v obci Rovinka v tichej lokalite na Astrovej ulici.

ROZLOHA:
podlahová plocha 138 m2, úžitková plocha domu 168 m2 vrátané presklenej terasy na prízemí 16.65 m2 a 2 x terasy na podlaží 14.45 m2, pozemok celková plocha 343 m2, zastavaná plocha 95 m2 .
Dom je výborne dispozične riešený, nádherne presvetlené prízemie slúži ako denná časť, ktorej dominuje priestranná a presvetlená obývacia izba s kuchyňou, jedálňou a presklenou terasou, ktorá nájde svoje využitie aj ako zimná záhrada. Na poschodie Vás privedie nádherné drevené schodisko, na ktorom sa nachádza nočná časť s troma priestrannými spálňami a dvoma presklenými terasami.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE:
kúrenie a ohrev vody v dome zabezpečuje tepelné čerpadlo, na streche domu sú umiestnené solárne panely, pre celkové zníženie spotreby energie domácnosti. K nízkym nákladom výrazne pomáha aj krb osadený v obývačke, ktorý v chladných mesiacoch okrem znížených nákladov vytvorí príjemnú atmosféru. Rodinný dom je postavený z klasických materiálov - obvodové murivo Porotherm 380 mm so zateplením, vnútorne priečky Porotherm. Okná plastové s izolačným dvoj-sklom, sieťky proti hmyzu, podlahy plávajúce v kombinácii s dlažbou. Strecha je plochá s použitím perlitbetónu a izolácie.

VÝHODY PONUKY:
- 4 izbová novostavba S VÝBORNÝM DISPOZIČNÝM RIEŠENÍM
- nadštandardné a veľmi vkusné vybavenie domu
- SOLÁRNE PANELY + TEPELNÉ ČERPADLO
- krytá TERASA o rozlohe 16,65 m2
- prístavba v zadnej časti pozemku s vírivkou a posedením
- 2 x krytá terasa na poschodí
- Vybavenie z NADŠTANDARDNÝCH MATERIÁLOV
- KRB v obývacej izbe
- 2 x KÚPEĽŇA, 3x toaleta
- úložný priestor pod schodmi

INŽINIERSKE SIETE:
voda, elektrina, kanalizácia.

DISPOZÍCIA DOMU:
Prízemie - vstupná hala, toaleta, úložný priestor pod schodiskom, priestranná obývacia izba s kuchyňou, z obývacej izby pri schodisku je presklená terasa s výstupom na záhradu.
Podlažie: 3 x spálňa, 2x kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom, 2 x terasa.

POZEMOK:
rovinatý s dokončenou funkčnou záhradkou, vstupná časť pozemku je oplotená a spevnená dlažbou , slúži zároveň na parkovanie jedného auta, pred oplotením sa nachádza krytý prístrešok na drevo do krbu. Na pozemku v bočnej časti sa nachádza krytá miestnosť na záhradné náradie.
Za domom je terasa so záhradou s výsadbou trávnika a stromov (figa). V zadnej časti pozemku je drevený prístrešok s vírivkou, ktorý poskytuje príjemné posedenie aj v zimných mesiacoch. Vstup na pozemok je možný aj autom cez bránu s el. ovládaním.

OKOLIE:
rodinný dom sa nachádza v novo vybudovanej časti obce. Obec je vzdialená iba 13 minút autom od Bratislavy. Poskytuje výbornú občiansku vybavenosť – potraviny, základná škola, materská škola, detské ihriská, zdravotné stredisko, , lekáreň, pošta, reštaurácie, kaviarne, potraviny. Obec ponúka výbornú dostupnosť do Hlavného mesta aj priamemu napojeniu na diaľnicu D4 a R7.

KONTAKT:
Katarína Blažeková – LB Reality
realitný maklér
e-mail: katarina-ZVNC-lbreality.sk
Kontakt: 0917 886 950

Maklér:

makler
Katarína Blažeková
0917 886 950
katarina-ZVNC-lbreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.